Partners & Trainers

Partners

iLearnCompany

  info@ilearncompany.com
  www.ilearncompany.com


Trainers

Antonie Boom

Antonie Boom

Stem geven aan gedrag

Ik ben eigenaar van Facet trainingen sinds 2000. Ik ben opgeleid als psychomotore therapeut. Daarnaast heb ik de opleiding organisatiepsychologie gevolgd. Ik ben geschoold in de methodieken Triple-C, Heykoop en Transactionele Analyse.

Binnen Facet hou ik me voornamelijk bezig met het creëren van maatwerkprojecten. Ik ga graag in gesprek met de opdrachtgever om samen te kijken wat er nodig is. Dit kan op allerlei gebieden zijn. Welke trainingen ik voornamelijk geef, zijn: Agressiepreventie en -hantering/weerbaarheid, Train de trainer agressie, Omgaan met eigen spanning/mentale weerbaarheid. Ook geef ik zowel individuele coaching als teamcoaching.

Ik ben naast het trainen en coachen ook werkzaam als casemanager/consulent voor het CCE om te ondersteunen bij complexe casuïstiek.

Jolanda van Wijk

Jolanda van Wijk

Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te kunnen zetten.

Ik werk met veel plezier als trainer en coach bij Facet. Ik heb jarenlange ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, zowel in de rol van persoonlijk begeleider als in de rol van manager. Ik heb me ondertussen gespecialiseerd in coaching, met name systemisch coachen. Bij de individuele coaching kunnen we waar nodig werken met tafelopstellingen. Ik ben ST!R geregistreerd.

De trainingen die ik geef, zijn altijd op maat. Hierbij kun je denken aan thema's als Agressiepreventie en -hantering en Samenwerken in de Driehoek en Mentale weerbaarheid. Daarnaast werk ik als individueel coach en als teamcoach ter ondersteuning van de processen die er spelen. Dit doe ik vanuit de systeemgerichte benadering.

Ik ben naast het trainen en coachen ook werkzaam als casemanager/consulent voor het CCE om te ondersteunen bij complexe casuïstiek.

Alexandra van den Tillaard

Alexandra van den Tillaard

Eigenaar AgoVit Training en Coaching; ervaring op het gebied van coaching, counseling, agressiepreventie en -hantering, voeding en beweging.

Agressiepreventie en -hantering, Transactionele Analyse en Samenwerken in de Driehoek.

Marcel Sellies

Eigenaar BTC Sellies. Bedrijfsopleidingen en trainingen. Specialisatie communicatie en agressietrainingen, moeilijk verstaanbaar gedrag. Casemanager voor CCE.

Marcel verzorgt  voor Facet de trainingen agressiepreventie en -hantering en mentale weerbaarheid.

Henri Heijink

Breed gespecialiseerd in agressiepreventie en -hantering, opvang en nazorg, train-de-trainer. Casemanager.

Agressiepreventie en -hantering, Train de trainer agressie, Opvang en nazorg, Omgaan met eigen spanning, Vast Variabel Plan.

Namle de Visser

Trainer agressiepreventie, weerbaarheid.

Namle verzorgt voor Facet de trainingen weerbaarheid, agressiepreventie en hantering.

Marieke van der Zouwen

Marieke werkt als ergotherapeute bij Zozijn. Zij is gespecialiseerd in de diagnostiek, behandeling en het begeleiden van jonge kinderen en kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag (en hun systeem) met problemen in de sensorische informatieverwerking.

Marieke verzorgt trainingen op het gebied van sensorische informatieverwerking.

Els Teune

Zelfstandig casemanager; ervaring op het gebied van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, teamtraining en teambuilding, coaching en counseling, supervisie en intervisie.

Belevingsgerichte zorg, Teambuilding/Teamverbetertraject, Training LVB. Els heeft de BeeldVormingsPicto ontwikkeld.

Joost Reijers

In contact met de ander ontmoet je altijd jezelf.

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd trainer, opgeleid door Facet. Sindsdien geef ik met heel veel plezier de trainingen agressie preventie en -hantering en mentale weerbaarheid. Vanuit mijn opleiding Phoenix ben ik bekend met het werken met TA, NLP en systemisch werken.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met het werken in de verstandelijk gehandicapten zorg. Hier heb ik voornamelijk gewerkt met kinderen en jeugd en de MVG en NAH doelgroepen. Door mijn ervaring in de directe zorg ben ik bekend met Triple C.

 

Binnen Facet geef ik de training agressie preventie en -hantering en mentale weerbaarheid. Een persoonlijke benadering staat bij mij hoog in het vaandel.